Nieuw in het gamma van Ourea : het Inventum Easy Comfort systeem!

Het Easy Comfort systeem is een kokendwaterkraan met een onverwoestbare Inventum boiler. De Inventum Easy Comfort is gemakkelijk in het gebruik, en biedt optimaal comfort. 

De bijgeleverde designboiler van Inventum is vervaardigd van titanium. Een onverwoestbaar materiaal dat niet corrodeert en dus een zeer lange levensduur kent. Omdat aan het materiaal geen kalk kan hechten, hoeft er niet jaarlijks een nieuw filter te worden gekocht. Zo heeft de gebruiker na de aanschaf nooit meer kosten. 

Kokend watersystemen zijn in België nog niet zo bekend maar een echte trend in Nederland en Engeland. Daar kent men al de voordelen om altijd kokend water ter beschikking te hebben!
Denk hierbij aan het koken van pasta of aardappelen, het reinigen van glazen potjes of thermossen, het ontvellen van tomaten, ....

Alle voordelen op een rij:

  • Inventum titanium boiler. Titaan is zeer hard, corrodeert niet en laat geen metalen achter in het water, daarnaast hecht hier geen kalk aan.
  • Geen filter nodig! Daardoor na aanschaf geen extra kosten.
  • 5 jaar all-in garantie zonder registratie. Op corrosie van het boilervat maar liefst 25 jaar garantie.
  • 3-in-1 kraan vraagt geen extra kraangat in het werkblad

 

Ourea biedt dit systeem nu aan voor de onklopbare prijs van € 999 inclusief 21% BTW! (Easy Comfort chroom rond met 4l boiler, art 330470)
​Contacteer ons voor netto aankoopprijzen