One in avant-première: dé nieuwe referentie voor werkblad dampkappen van Novy

Batibouw 2015 is de gelegenheid voor Novy om ONE te presenteren, haar nieuwe trendsetter in werkblad dampkappen. Novy blijft hierbij trouw aan haar kernwaarden en plaatst de gebruiker centraal in de keuken. Discreet, efficient en stil: alle elementen zijn er om een harmonieuze keukensfeer te creëren waarin je de meest delicate gerechten kan bereiden en er samen van kan genieten met vrienden en familie.

Het meest in het oog springende kenmerk van ONE is de ventilatietoren. Deze is volledig vlak geïntegreerd in de kookplaat wanneer deze niet in gebruik is en komt te voorschijn wanneer nodig. De hoge snelheid waarmee de dampen en geuren geëvacueerd worden, samen met de strategische positionering van de ventilatietoren, garanderen een efficiënte en krachtige afvoer. De mogelijkheid om de afvoerrichting van de dampen te wijzigen. maakt deze dampkap nog efficiënter.

State-of-the-art kookprestaties 

Door ONE te voorzien van de laatste inductietechnologieën,  geniet u van een uitzonderlijke flexibiliteit bij het bereiden van  delicate gerechten. 4 octagonale kookzones (max. 3700W elk)  vormen via de bridge functie 2 extra grote zones en verzekeren  hierdoor een hoge performantie. Het discrete design (zwart, opaak  glas met witte bediening in gebruik) integreert naadloos in het  werkblad.