Maatwerk

Werkbladen op maat in massief roestvrij staal
Onze werkbladen worden steevast tot in de kleinste details afgewerkt. Van een massief werkblad van 4 mm tot een geplooid werkblad met een dikte van 12.5 tot 200 mm. Geborsteld K320 (standaard), warmgewalst of orbitaal gematteerde afwerking ... Alles is mogelijk! We starten altijd met basisplaten van 2 x 6 m waardoor onze maatwerkmogelijkheden quasi onbeperkt zijn. Naast onze uitgebreide mogelijkheden voor perfect ingelaste spoelbakken, kunnen we ook individuele kookzones (gas of inductie) vlak en naadloos integreren naar wens.

     
 

Frames, onderstellen en poten
We realiseren het ontwerp van onze klant, vertalen zijn ideeën en verwachtingen in concrete producten of maken zelf een uniek ontwerp waarbij duurzaamheid en ecologie telkens de uitgangspunten vormen. Het design en het tijdloze karakter van de materialen straalt altijd soberheid en kwaliteit uit. Geef uw schets, ontwerp of technische tekening door en we maken voor u een perfect afgewerkt product! 

Download hier onze catalogus voor inspirerende tekeningen en schetsen. Al een concreet idee in gedachte? Mail ons dan voor een vrijblijvende offerte!