Ourea is een groothandel gespecialiseerd in keukenmaterialen. Als groothandel leveren wij uitsluitend aan de vakhandel, keukenstudio’s en -installateurs.
Bent u nog geen klant en heeft u interesse in Ourea, dan kan u ons steeds contacteren via sales@oureakitchenware.be.

Ourea levert helaas niet aan particulieren maar enkel B2B binnen de keukensector.
U kan ons steeds de gegevens van uw keukeninstallateur doorgeven. De kans is groot dat deze al klant is bij Ourea.
Nog geen klant? Geen probleem, stuur ons de contactgegevens door van uw keukeninstallateur en we zullen een afspraak maken om ons assortiment voor te stellen. Gewoon een mailtje sturen naar sales@oureakitchenware.be.

Ourea streeft er naar om een zo volledig mogelijk assortiment online te plaatsen. Zoekt u iets dat u niet dadelijk terug vindt op onze webshop, geeft ons dan gerust een seintje. De kans is bijzonder groot dat wij het u toch kunnen aanbieden of samen met u een alternatief kunnen zoeken.

Ourea is een jonge, zeer dynamische groothandel die zich op keukenartikelen richt. Zo hebben wij een zeer uitgebreid aanbod van spoeltafels, keukenkranen, afvalemmers, installatiemateriaal, …
Wij hebben op korte tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd in service en ondersteuning door onze diepgaande productkennis.
Dit combineren wij met marktconforme prijzen. Als keukeninstallateur vindt u bij ons bijna alles onder één dak, met uitsluiting van keukenkasten en meubelbeslag.

Bij Ourea kan u naast keukenaccessoires ook terecht voor specifieke maatwerk-projecten. Wij bieden rvs-werkbladen van uitmuntende kwaliteit aan. Zowel met standaard geborstelde, orbitale of warmgewalste afwerking. Ook voor het realiseren van al uw tafelpoten, frames en onderstellen bent u bij Ourea aan het goede adres. Vraag uw vrijblijvende offerte aan via works@oureakitchenware.be.

U kan een probleem melden via onze service-pagina.

Alle onderhoudsrichtlijnen van de Lanesto-spoelbakken vindt u hier.

Alle onderhoudsrichtlijnen van de inox-werkbladen vindt u hier.